Thursday, March 24, 2011

Hari Puspanita

Berita baik untuk warga Putrajaya !! Shopperlicious & Butik Ceera http://butikceera.blogspot.com/ bergabung dalam satu tapak, sempena Hari Puspanita Cawangan Kementerian Pengangkutan !! Bagi wanita2 bekerjaya di sana yang nak teringin nak beli nursing Bra, Nursing Cover (untuk breastfeed) boleh singgah di gerai kami esok !! Handbag & Kasut2 dari Shopperlicious juga akan di beri harga istimewa untuk semua wanita2 di Putrajaya !!! Tak percaya?? Singgah la dulu !! So pastikan warga Putrajaya tak melepaskan peluang ni.. Jumpa di sana !!

2 comments:

  1. sis bile nak buat jualan kat MOE?

    ReplyDelete
  2. MOE tu kat mana dear? klu ada tapak meniaga bgtau ler.. :p

    ReplyDelete

ATTENTION!!!

LATEST ANNOUNCEMENT : ~ Shopperlicious Boutique sentiasa cube mempelbagaikan warna2 koleksi kami untuk pilihan anda.. Sekiranya anda ada cadangan warna kesukaan boleh usulkan kepada kami untuk di pertimbangkan.. Terima kasih di atas sokongan padu dari anda selama niiii :)) Dan sesiapa yg berminat utk menjadi pengedar sandal2 we alls di kawasan korang escp luar klang valley, Shopperlicious amat mengalu2kan.. Sila emel @ tinggalkan contact no di chatbox utk dihubungi... TQVM

Form Order

Name:
Email Address:
Contact Number
Address
Code Item (s)
Size & Quantity
Payment Method

Put a website form like this on your site.