Sunday, February 21, 2010

Contest

Attention Ladiesss!!!Coming March genap Shopperlicious setahun!! Sempena Anniversary Shopperlicious, we alls nk buat contest & bg hadiah kt u alls.. =) So jom ler try klu korang nk dpt kasut free.. Caranya we alls explain kt bawah..
T&C!!
1- Be my followers!! ( yg ni mmg WAJIB!)
2- Buat post ttg Shopperlicious dlm blog korang dgn cara yg plg kreatif, inovatif & b`jaya m`beri kesan kpd readers..
4- Ceritakan skali item yg pernah korang beli di Shopperlicious (**sekiranya ada).
3- Korang blh copy pic dr Shopperlicious & m`edit utk tujuan contest ni kat blog @ youtube
5- Setiap post @ promosi harus di sertakan link http://shopp3rlicious.blogspot.com/
6- Dlm post korang mst juga ada ayat ni " kenapa kene beli kasut di Shopperlicious kerana..... "
Hadiah!!
1st winner - 2 pairs wedges + 2 pairs earing + watch +padding shoe +mystery gift
2nd winner - 1 pairs wedges + earing + belt + padding shoe +mystery gift
** Saguhati akan di berikan kpd post yg di rasakan layak**
So kepada yg b`minat cpt2 la buat post & send email ke Shopperlicious details kat bawah..
Tarikh tutup penyertaan 10/3/2010.. Pemenang akan di umumkan pd 18/3/2010..

Email Subject: CONTEST ANNIVERSARY
Link Blog:
Name:
Address:
Contact No:
Skin Color / Size: ( supaya dpt beri wedges yg match kaler skin)

22 comments:

  1. Hye Lyana, i hope u got my email ;D

    ReplyDelete
  2. nak join tp x de idea nk mengarang la hehe

    ReplyDelete
  3. hi Lyana,

    i've emailed u my entry for ur contest just now. Hope u have received it!!

    many2 thanks for the giveaway..
    I love all the stuff on this site...simply awesome!

    ReplyDelete
  4. dh joint! dh antr emel.. tenkiu yea:)

    ReplyDelete
  5. Ana dh join....
    entry pn dh hntr.....
    jguk2 la....
    tq....

    ReplyDelete
  6. join.. http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/03/shopp3rlicious.html email dah dihantar.. :)

    ReplyDelete
  7. dah join n dah send detail kt mail

    http://malaywifelife.blogspot.com/2010/03/mari-membeli-belah-di-shopperlicious.html

    ReplyDelete
  8. salam sis...
    i already join ur contest...
    i dah email u...
    thanx! *_*

    ReplyDelete
  9. hye...

    i dah join ur contest and sent my detail to ur email.

    TQ ^^

    ReplyDelete
  10. Babe, da join and posted entry okayh? :D
    this is my blog : http://fiesyaa-chacha.blogspot.com. take a look.
    and i da sent u an email tooooo :)reply me if you da dpt okayh.. thankss :D

    ReplyDelete
  11. Salam....akak dah join...sila jengah n3 ye..tq

    ReplyDelete
  12. Lupa plak link
    http://ayuidris.blogspot.com/2010/03/shopperlicious-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. salam, saya join contest...plz cek email yer...
    tq so much!!!

    ReplyDelete
  14. salam kenal n join contest,dah email...

    ReplyDelete
  15. Thanks 4 all bloggers yg joined dis contest.. i dah baca all ur post.. :) sgt2 mencabar & sengit 4 choose d winner..hehe tp shopperlicious akn cube seadil2nya buat kputusan.. hope u gurls wait till d result come out k!!! muahhss :x anyway today is a last day for those yg x join lg.. do email us as fast as u can b4 12midnite yaa!! peace!

    ReplyDelete
  16. yeah.. contest dh hbs:) xsbr nk tgu pmenang plak =D

    ReplyDelete
  17. can't waitttt. 2 days to go! heeee ;)

    ReplyDelete
  18. ala terlepas pula..huhu dah follow..great product..meleleh air liur tgk wedges cantik2.huhu later dah balik msia leh grab satu.huhu

    ReplyDelete

ATTENTION!!!

LATEST ANNOUNCEMENT : ~ Shopperlicious Boutique sentiasa cube mempelbagaikan warna2 koleksi kami untuk pilihan anda.. Sekiranya anda ada cadangan warna kesukaan boleh usulkan kepada kami untuk di pertimbangkan.. Terima kasih di atas sokongan padu dari anda selama niiii :)) Dan sesiapa yg berminat utk menjadi pengedar sandal2 we alls di kawasan korang escp luar klang valley, Shopperlicious amat mengalu2kan.. Sila emel @ tinggalkan contact no di chatbox utk dihubungi... TQVM

Form Order

Name:
Email Address:
Contact Number
Address
Code Item (s)
Size & Quantity
Payment Method

Put a website form like this on your site.