Monday, May 11, 2009

RS1

Code : RS 1
Color : Red
Price : RM 49
Vincci Size : 4, 5, 6, 7, 8 & 9
SOLD OUT!!
** HOT ITEM!!!
**WILL RE-STOCK ON MID OF JULY
PLS EMAIL ME FOR RESERVATION..TQ!

8 comments:

  1. cik,
    size 4 tak ada ke?

    ReplyDelete
  2. yatie, size 4 & 5 dah sold out laa.. :(

    ReplyDelete
  3. yana..nak tanye berkenaan size kasut...size kasut tu macam size untuk kasut vincci ke?

    contohnya..macam akak ..kalo saiz untuk kasut vincci is 7 dan saiz untuk kasut BATA is 5... ~kak wan~

    ReplyDelete
  4. Anonymous, akak ikut size vincci jer..

    ReplyDelete
  5. cpm_closet@yahoo.comJuly 16, 2009 at 11:46 AM

    i want it in red size 7.. email me yah

    ReplyDelete
  6. i want red color size 5.

    email me once u have it in stock. tq heaps.

    sd.

    closetnwar97@yahoo.com

    ReplyDelete

ATTENTION!!!

LATEST ANNOUNCEMENT : ~ Shopperlicious Boutique sentiasa cube mempelbagaikan warna2 koleksi kami untuk pilihan anda.. Sekiranya anda ada cadangan warna kesukaan boleh usulkan kepada kami untuk di pertimbangkan.. Terima kasih di atas sokongan padu dari anda selama niiii :)) Dan sesiapa yg berminat utk menjadi pengedar sandal2 we alls di kawasan korang escp luar klang valley, Shopperlicious amat mengalu2kan.. Sila emel @ tinggalkan contact no di chatbox utk dihubungi... TQVM

Form Order

Name:
Email Address:
Contact Number
Address
Code Item (s)
Size & Quantity
Payment Method

Put a website form like this on your site.