Tuesday, April 14, 2009

BS1

Code : BS 1
Color : Black
Price : RM 49
Size : 4,5,6, 7, 8 & 9
SOLD OUT!!

10 comments:

  1. cantik plak aku nengok...

    sepasang je ke yana...

    ReplyDelete
  2. cale1910, hehhe beli laa utk adik lowh.. utk mak, kakak pun blh..

    ReplyDelete
  3. bape harganye? saiznya camne ek? i mean, lebih kurg standard vinci ke camne? huhu~~ kang salah size naya plak =P

    ReplyDelete
  4. ala cam ctk lak...tp tinggal saiz 7 je ke...takde stok lain lg ke...

    ReplyDelete
  5. yg ni ko dah simpan utk aku kan....

    ReplyDelete
  6. honeysour`s sorry manjer ko lmbt sgt aku dah jual kat org lain.. :( lgpun stock mmg very limited.. klu nak yg design baru b4 kehabisan..

    ReplyDelete

ATTENTION!!!

LATEST ANNOUNCEMENT : ~ Shopperlicious Boutique sentiasa cube mempelbagaikan warna2 koleksi kami untuk pilihan anda.. Sekiranya anda ada cadangan warna kesukaan boleh usulkan kepada kami untuk di pertimbangkan.. Terima kasih di atas sokongan padu dari anda selama niiii :)) Dan sesiapa yg berminat utk menjadi pengedar sandal2 we alls di kawasan korang escp luar klang valley, Shopperlicious amat mengalu2kan.. Sila emel @ tinggalkan contact no di chatbox utk dihubungi... TQVM

Form Order

Name:
Email Address:
Contact Number
Address
Code Item (s)
Size & Quantity
Payment Method

Put a website form like this on your site.